NiEts NiUts

Dissabte 5 de Novembre - 21:40 h

Sala Gran Estruch

NiEts NiUts és una banda de rock directe i contundent interessada en ressaltar els conflictes de la realitat que ens envolta, compromesa socialment dins l'escena vallesana.

Les lletres de NiEts NiUts parlen sense embuts de la present situació social i política, la guerra, la sostenibilitat o la mort; i, amb una barreja d’ironia i crua realitat, ens conviden a posar el gra de sorra per canviar-ho tot.

La banda està formada per músics de llarga trajectòria dins l’escena vallesana. Sabadell és la ciutat que els han vist néixer i créixer com a intèrprets i creadors en diferents formacions.

El seu so està definit per les sòlides bases que aporten baix i bateria, les acurades guitarres plenes de matisos i una contundent veu. La unió d'aquests elements proporciona un directe poderós que, com dirien ells, "fa tremolar el terra".

Dins la banda hi ha membres nascuts a les dècades 50, 60, 70 i 80, cosa que fa confluir influències musicals molt variades en el seu estil de fer cançons. Aquest fet configura un repertori variat i eclèctic.

En aquest concert presenten “Somnis”, el seu últim treball enregistrat.

Carles Bellmunt "Charlye" (veu)

Toni Grau "McGrau" (guitarra i cors)

Manel Gallego "Manelius" (baix i cors)

Jordi Catalán (bateria)